The chosen One
Because I BELIEVE, ONE Man Can Change The World.

Looking Forward for the Chinese New Year!

Hahahaha..
Saya bukan chinese tapi saya betul-betul looking forward for this upcoming celebration. Tidak dapat saya explain di sini tapi saya memang ternanti-nanti ni perayaan...

Hari-hari saya setakat posting ni macam biasa saja. Cuma hari ni ada excited sikit sebab petang nanti sukan dan saya pun terlibat secara langsung. Macam sukaneka biasa saja tapi saya terlibat acara 5 x 100M ni petang.. Sudah lama tidak lari ni. Jangan ja kasadu. Kawan saya cakap, kalau ada bunyi "dug, dug" dari belakang, dialah tu tapi kalau lepas tu ada lagi bunyi "kedapab pup" maka bermakna, dia kunun jatuh sudah, hahahaha. Lawak. Jangan ja jadi sama sayalah, huhuhu.
Kalau ada pic, nanti saya post sini untuk kita tengok sama-samalah.

Lagipun hari ni, saya pakai BBKK shirt. Ada orang yang ingin sekali saya bergambar pakai ni shirt jadi mungkin hari ni, saya sempatlah berphoto-photo ni..

Tapi lainlah main, sorrylah kawan-kawan blogger. Saya memang jarang dapat buat posting ni tapi sekali sekala, saya buat juga. Biasanya, saya tulis sana laptop saya dulu then saya tinggal upload lagi tapi beberapa hari ni, saya memang busy. Lagipun internet di rumah saya slow sangat-sangat. Setiap kali saya online, mesti saya tension sendiri..huhuhuhu

Anyway, thx for the support and I will try to be more active. At least, lebih active daripada sebelum ni lah...
1 Comment(s):

From The Barait of Anakjagung

Dear Readers,
Thank you for visiting my blog. I do hope that your visit is a fun one. Please leave your comment in regards of my post or just say hi in my Chat Box. Don't forget to leave your link so that I can pay you a visit too. Thank you so much.

Most of the postings here are original therefore, publishing/printing/production or of any means of using the materials in this blog without a formal written consent from Anak Jagung is strictly prohibited. Where some are not, links and sources are stated.

Best viewed using Mozilla Firefox


© Copyright Anak Jagung 2003 - 2014. All rights reserved.

About Me

My photo
A blogger who blogs when he feels like it. A teacher who is learning to be a better one everyday. A person who likes photography but is not good at shutter speed and what the heck is the rules of third? A man who believes that you can change the world.

Chatter Box

Followers


Slider

The Best Links

Get more followers

Blog Archive