The chosen One
Because I BELIEVE, ONE Man Can Change The World.

Flood In Kota Marudu (iii) - Worst Case Scenario

Macam Trilogi LOTR pula ni ada series2, hehehehe. Okay, this one I call the worst case scenario because it never happen before and it affect not only small cars, but also big one. Ya betul ni. Yg foto2 banjir tu semua, yang 4W buli juga limpas ba tapi ada juga masa2 tertentu, yang diorang pun tidak buli limpas juga ni. Tula saya selalu berangan2 ada kereta besar macam tu, hehehe. Tapi nantilah - one fine moment, hehehe.

Okay, coming back to the heading, yeah, it's indeed the worst case scenario. Ini berlaku di Jalan Popok. Just look at these photos:

This happened early Friday morning. huhuhu....

People were anxious how this happen and went out of their car to see the slide.

Then come the DO of Kota Marudu. Bagus jugalah turun padang.. She's the lady wearing pink and PCK boots.

OMG, OMG... NI lah tu DO cakap bila dia nampak tu slide...

"So far, is there anybody hurt?" asked the DO. I was there at the time and I replied, "none that I know..."
"Buli tahanka ni kelapa ni?"
"Buli. Untuk orang limpas bah ni. Bukan kereta..."







The least I can say is, the road is the main road going to the town and bad luck I say, kami baru sahaja terputus hubungan dengan Kota Marudu, huhuhu. Bukan terputus betulla tapi kira kereta2 tidak dapat lalulah kan. Harap2 pihak2 berwajib akan cepat2 menyelesaikan masalah ni. Lagipun, rumah wakil rakyat N.5 Tandek adalah dengan melalui jalan yang sama!
*limpas - lalu
7 Comment(s):

panggil tu track army pula...ada tu jambatan lipat durang...suru pasang sementara di sana.. atau buat by pass dari sebelah sana...huhu.

tu ppn ka DO dia?wah...bgs la...sanggup jg dia p tinguk..hehe..


Wahlow, landslide. GG jalan raya ilang sudah @_@


tu kalbot pecah bah kan...rajin juga tu DO melawat ye..hehehhe...


Hi there... want to change your favicon? find out how.. Have a nice tuesday!


Happy Wednesday! Bloghoppin' here... Hey, I have an interesting tutorial for you that I have written myself. It is about adding Adsense on your Single Post in XML template. I hope you'll like it! God Bless you!


Dari episode I hingga III wahh kesian saya tinguk Kota Marudu, tapi yg ke III ni barulah, DO wanita turun padang tinguk keadaan.. sy puji lah..semangat dia..

kalau untuk limpas sementar bagus letak rel besi sana sementara..mesti mahu panjang oh.. kalau pindik.. pecah lagi tanah hehehe...

Jadi macam mana sekarang siap sudah kah tu jalan ?


hahaha... siou.. terkejut sa nampak,,, ada juga pula yang komen2 post2 say ni... hehehe..
skrg ok sudalah... thx for ur concern..

and yes, i always admire ketua2 wanita ni... hehehe.... :)


From The Barait of Anakjagung

Dear Readers,
Thank you for visiting my blog. I do hope that your visit is a fun one. Please leave your comment in regards of my post or just say hi in my Chat Box. Don't forget to leave your link so that I can pay you a visit too. Thank you so much.

Most of the postings here are original therefore, publishing/printing/production or of any means of using the materials in this blog without a formal written consent from Anak Jagung is strictly prohibited. Where some are not, links and sources are stated.

Best viewed using Mozilla Firefox


© Copyright Anak Jagung 2003 - 2014. All rights reserved.

About Me

My photo
A blogger who blogs when he feels like it. A teacher who is learning to be a better one everyday. A person who likes photography but is not good at shutter speed and what the heck is the rules of third? A man who believes that you can change the world.

Chatter Box

Followers


Slider

The Best Links

Get more followers