The chosen One
Because I BELIEVE, ONE Man Can Change The World.

Sorry, I am NOT Naked!

Yes! I am very opinionated and very expressive. Some even said that I'm too bold for everything. Tidak tahu malulah and so forth. I tend to say things inside my mind just like that. But I'm not the kind of person who throws everything directly. Sometimes too, I kept it to myself. I know, some things are better left unsaid.

Kadang-kadang juga orang kata aku terlalu berani. Berlagak dan sombong. Ketawa kecil aku dengan kenyataan begitu. Belum jadi artis lagi dah ada bahan gosip. Entah-entah bila dah jadi famous nanti macam baju aku 'I'm gonna be famouse' yang dihadiahkan rakan ku, kejadian apa yang menimpah pun, aku tak tau. Yang penting, aku rasa biasa jer.


Dalam blog ni juga, orang kata aku nak show off. Ada aku kesah? Hahaha... asyik posting ada gambar aku. Mungkin orang tu tak tau, aku posting gambar aku sebab dalam entry tu, aku berceritera tentang diri aku. Tapi lantaklah orang nak kata apa. Tapi kali ni ada gambar lain sikit. Saja nak support tajuk di atas. Naked truth, mungkin. Aku bukannya apa. Aku tidak seperti yang korang nilai. Aku macam biasa saja. Orang kebanyakkan yang punyai passion dalam blogging. Aku suka pada blog. Pernah terhenti sebentar akibat kesibukkan dan ghairah facebook yang melampau. Tapi blogging sepertinya cinta pertama aku. Tak boleh lupa walaupun bukan depan mata.

Aku tidak akan berkata apa-apa melainkan logikku mengatakan 'ok benda ni harus diperkatakan' dan aku juga bukan jenis yang fanatik terhadap diri sendiri. Obses kepada diri sendiri, aku bukan. Aku suka photography. Aku suka seni dan aku suka artistik.

Apa yang cuba aku buktikan di sini adalah, aku sama seperti orang lain. Mungkin lain sedikit daripada segi pemikiran dan kebiasaan tapi aku tetap sama.


3 Comment(s):

macam tu labah kehidupan boskuuuu....


ko lek sha' Ned... kau adalah kau, janji ko selesa dgn jeans birumu dia bilang KRU suatu ketika dulu.


From The Barait of Anakjagung

Dear Readers,
Thank you for visiting my blog. I do hope that your visit is a fun one. Please leave your comment in regards of my post or just say hi in my Chat Box. Don't forget to leave your link so that I can pay you a visit too. Thank you so much.

Most of the postings here are original therefore, publishing/printing/production or of any means of using the materials in this blog without a formal written consent from Anak Jagung is strictly prohibited. Where some are not, links and sources are stated.

Best viewed using Mozilla Firefox


© Copyright Anak Jagung 2003 - 2014. All rights reserved.

About Me

My photo
A blogger who blogs when he feels like it. A teacher who is learning to be a better one everyday. A person who likes photography but is not good at shutter speed and what the heck is the rules of third? A man who believes that you can change the world.

Chatter Box

Followers


Slider

The Best Links

Get more followers

Blog Archive